Våra verkstäder tar hand om Dig och dina maskiner!

Behöver ni hjälp eller boka tid för service, tveka inte att kontakta oss

Våra verkstäder präglas av bred kunskap och lång erfarenhet.Våra mekaniker utbildas kontinuerligt med olika kurser som är nödvändiga för att hålla kunskaperna på topp. Vi har flertalet moderna servicebilar för att kunna hjälpa våra kunder direkt på plats.


Vi gör inte avkall på vår goda service. Vi fortsätter att serva din Case IH- och New Holland-maskin

Söderberg & Haak har kunskap och kompetens

Söderberg & Haak har sedan 1993 resp 2005 sålt och servat maskiner från New Holland och Case IH vilket innebär att du även framöver kommer att dra nytta av vår breda kompetens.

På vårt centrallager i Staffanstorp lagerför vi ett stort antal artiklar till Case IH och New Holland och det kommer vi att fortsätta med. Du ska alltid känna dig trygg med oss. Din maskin är i säkra händer hos våra välutbildade och kompetenta mekaniker som finns på någon av våra anläggningar, från norr till söder. Och vill du att vår servicebil kommer hem till dig, så gör vi det. Du ska alltid kunna lita på att du får full service, när du än behöver det.

 

Aneby

Jönköping

 
  Telefon: 0380 478 50 Telefon: 036-19 60 60
     
Linköping, Aneby och Jönköping är även auktoriserad serviceverkstad för Same och Lamborghini och vi har fortfarande reservdelar och service på Massey Ferguson och Mchale  utöver resten av Söderberg & Haaks ordinarie maskinprogram.

           

Slangpress
De nya verkstadslokalerna har gett oss möjligheten att bygga ett specialanpassat rum för pressning av hydraulslang. Rummet är fullständigt avskärmat från verkstadens rök och damm. Komplett utrustning för pressning av hydraulslang för såväl lantbruks-, som skogs- och entreprenadmaskiner

Följ oss på